Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті учнів посилено готуватимуть до всеукраїнських олімпіад

13 лютого 2016 р., 17:36

Навіть гроші виділили

З метою поліпшення підготовки переможців ІІІ етапу до участі в ІV етапі Всеукраїнських олімпіад на базі Закарпатського інституту проводитимуться відбірково-тренувальні збори.

15 – 20 лютого 2016 року – з української мови і літератури, німецької мови, французької мови, історії, фізики, екології, економіки, інформаційних технологій, румунської мови і літератури, угорської мови і літератури;

22 – 27 лютого 2016 року – з російської мови і літератури, англійської мови, правознавства, математики, астрономії, хімії, біології, географії, інформатики, трудового навчання.

Як зазначено в розпорядженні Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, учасники відбірково-тренувальних зборів і особи, які супроводжують і проживають із учнями під час відрядження й навчання та несуть відповідальність за збереження здоров’я і життя дітей, мають прибути в інститут:

– до 10 години 15 лютого 2016 року із предметів: з української мови і літератури, німецької мови, французької мови, історії, фізики, екології, економіки, інформаційних технологій, румунської мови і літератури, угорської мови і літератури;

– до 10 години 22 лютого 2016 року з російської мови і літератури, англійської мови, правознавства, математики, астрономії, біології, хімії, інформатики, географії, трудового навчання.

Витрати на проїзд учасників змагань, харчування в дорозі, відрядження осіб, що супроводжують учасників, здійснюють органи управління освітою, проведення відбірково-тренувальних зборів кандидатів до складу команд на IV етап олімпіад – Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти, повідомили на сайті інституту.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp