Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Концерт джазової музики. Ужгород. Галерея "Ілько".

21 лютого 2016 р., 19:00

Дійство відбудеться 21 лютого.

У неділю, 21 лютого, о 19:00 в Мистецькому центрі «Галерея Ілько» відбудеться грандіозний концерт в рамках презентації проекту “Ilya Alabuzhev standart trio feat.Frank Parker”.

Легкі джазові мотиви дозволять слухачам поринути у неймовірний світ музики, насолодитись мелодією контрабасу, гітари та фортепіано, - пише "Вівсянка".

“Ilya Alabuzhev standart trio feat.Frank Parker” – новостворений колектив, який був зібраний саме для реалізації цього проекту. Його музиканти є успішними учасниками всесвітньовідомих колективів або сольними виконавцями.

Павло Литвиненко – один з ведучих музикантів, які представляють Україну. Вивчав класичну музику з 6 років, 2002 р. переїхав в Київ, де живе і зараз. Піаніст, композитор, клавішник. Грає в різноманітних музичних течіях, при цьому віддаючи данину класичним традиціям джазу. Вів кілька власних складів: власний квартет і групу TripHopShop. На даний час є клавішником гурту Бумбокс, піаністом в проектах Дениса Аду.

Френк Паркер (Frank Parker). Народився в Чикаго, Іллінойс. Професійно виступає більше 20 років. Більшу частину своєї кар’єри він провів в турах з визнаними музикантами із США і Європи. Френк грав з такими музикантами як Курт Еллінг (Kurt Elling), Джеррі Батлер (Jerry Butler), The Impressions, Peven Everett & Seance Divine, John Patitucci. На даний момент проживає в США і Європі і грає з Michal Urbaniak, Marcin Pospieszalski, Wojciech Koniekiewicz, Marcin Lamch, Maciej Fortuna и Ryan Socash, а також керує власними колективами.

Ілля Алабужев – контрабасист, бас-гітарист, композитор.
В 2015 році закінчив навчання в Австрії в місті Грац. З жовтня 2013 по червень 2014 навчався в Берліні. Ілля є співзасновником українсько-австрійського квартету “DACH” (“ДАХ”), з яким був записаний дебютний диск “Radio Liberty” (“Радіо Свобода”).

Зараз живе в Швейцарії, де працює над багатьма проектами і вчиться на Майстра. Також продовжує працювати із своїм тріо і квінтетом і продовжує експериментувати із багатьма іншими складами, включаючи “біг-бенди”.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp