Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Ужгородські вовки" вирвали перемогу в "Барсів"

15 лютого 2016 р., 09:19

Від гарячої боротьби ледь лід не розтопився

Вчора на льодовому полі “IceLand” було, на правду, гаряче. Це і не дивно, адже результати фінальних ігор сезону ніхто не міг передбачити.

Боротьба між командами “Синевир” – “Спартак” була запеклою. Нагадаємо, що у фіналі команди змагаються до двох перемог. У суботу, під час першої гри, з рахунком 11:0 виграли “Синевирівці”. Однак, вчора вже з першого періоду, ініціативу перехопили “Спартаківці”. Вони лідирували у всіх трьох періодах. Останній завершився з рахунком 7:4. Отож, за результатами двох ігор , команди зіграли в нічию. Після чого судді оголосили додаткову 10 хвилинну гру. Яка знову ж таки завершилася нічиєю: 1:1. Не змінився перебіг подій і під час овертайму. Тому результат визначали за допомогою булітів. Так, переможну шайбу у ворота суперника загнав учасник команди “Спартак” під № 5 Микола Мікловцік. Тож цьогорічним бронзовим призером стала команда “Спартак”.

За перше ж місце два дні поспіль змагалися команди “Ужгородські вовки” та “Шахтарські Барси”. Беззаперечну перемогу у цьому сезоні здобули “вовки”. Результати першої гри 6:1, другої – 1:0.

Привітати команди із завершенням Чемпіонату прийшли ветеран хокею Ігор Русанов та директор ОДЮСШ з ІВС Володимир Дем’ян. Вони висловили подяку всім гравцям, а також тим, хто докладає зусилля для розвитку хокею у краї.

Президент Федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик переконаний, що цей вид спорту і надалі об’єднуватиме велику кількість вболівальників та охочих вийти на лід.

А вже сьогодні на ковзанці “IceLand” завершальна гра сезону, в якій змагатимуться батьки – діти. Початок о 16:00.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp