Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сорок студентів отримують іменні стипендії від керівництва краю

15 лютого 2016 р., 16:49

Виплати упорядкують

На розгляд депутатів облради пропонується проект рішення «Про внесення змін до Програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013–2017 роки».

Внесення змін до згаданої Програми викликане необхідністю впорядкування виплати іменних стипендій облдержадміністрації та обласної ради студентам вищих навчальних закладів області.

Ухвалення такого рішення дасть змогу привести в порядок виплати цих стипендій у відповідність до мережі та структури вищих навчальних закладів, - повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

Фінансове забезпечення виконання Програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до Заходів та джерел фінансування Програми розвитку регіональної вищої освіти на 2013−2017 роки.

То ж рекомендується студентам вищих навчальних закладів І − ІІ рівнів акредитації по одній стипендії для кожного закладу у розмірі 1050,00 грн на місяць. Таких стипендій -14.

Студентам вищих навчальних закладів ІІІ−ІV рівнів акредитації по одній стипендії для кожного факультету у розмірі 1350 грн на місяць, а таких є 26.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp