Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські митники вилучили майже 3,6 кубометрів лісоматеріалів (Фото)

15 лютого 2016 р., 17:24

Вантажівка прямувала до Італії

Напередодні, 14 лютого 2015 року, на митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав вантажний автомобіль «RENAULT» з напівпричепом «SCHWARZMULLE». Керував вантажівкою українець, який працює водієм в одному з товариств Рівненської області.

Про це повідомляє Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Згідно з поданими до митного контролю водієм документами через митний кордон України в митному режимі «експорт» переміщується товар «лісоматеріали розпиляні, нестругані, завтовшки більш 6 мм із сосни звичайної виду Pinus silvestris L» загальним об’ємом 34,101 м. куб. та загальною вартістю 2728,08 Євро.

Відправник товару фізична особа підприємець із Волинської області, а одержувач – італійське підприємство.

Під час проведення митного контролю та огляду вантажу, із залученням експерта, встановлено невідповідність: загальна кількість лісоматеріалів на 3,594 м. куб. більша від заявленої в товаросупровідних документах.

В наданому поясненні фізособа, відправник вантажу, зазначила, що товаросупровідні документи оформляла вона, і невідповідність фактичного товару заявленому сталася з її вини.

{g}

Таким чином, громадянка вчинила дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням, шляхом подання митному органу товаросупровідних документів, що містять неправдиві відомості щодо загальної кількості (об’єму) та вартості пиломатеріалів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статтею 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, а 3,594 м. куб лісоматеріалів, вартістю понад 8 396 грн, – вилучено.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp