Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві освітяни та батьківські комітети шкіл налагоджують співпрацю

16 лютого 2016 р., 13:01

Обговорили все на зустрічі.

У Мукачеві керівництво управління освіти Мукачівського міськвиконкому організувало зустріч з представниками батьківських комітетів шкіл на дитсадків міста.

Начальник управління освіти Катерина Кришінець-Андялошій зазначила – це робиться для діалогу і залучення батьківського активу до розроблення «дорожньої карти» галузі освіти міста.


«Ми хочемо почути ваші пропозиції. Влада акцентує увагу на розвитку освітньої галузі. Вже прийнято програму роботи з обдарованою молоддю виділено– 280 тисяч. гривень, розвитку позашкільної освіти - 1 млн. 128 тис. гривень та харчування школярів – 9,4 млн. гривень. Всі діти Мукачева перших-четвертих класів харчуються безкоштовно. Вартість обідів становить 12 гривень. Батьки мають право контролювати якість шкільних обідів», - зазначає керівник освіти міста.


Катерина Кришінець-Андялошій також надала батькам інформацію про закупівлі 2015 року та план закупівель на 2016 рік. «Влада забезпечує школи і садочки меблями, миючими засобами, канцтоварами, щоб батьки не виділяли кошти на ці потреби. Окрім того цьогоріч у всіх санвузлах шкіл та садочків буде зроблено ремонт».

На поточні ремонти навчальних закладів виділять близько 2 млн. гривень. А вже наступного тижня у дитсадку №19 відкривають додатково дві групи, у дитсадку №12 розпочинають ремонт даху.

«Ми будемо інформувати громадськість про ті проекти, які будуть реалізовуватися у наших навчальних закладах», - резюмувала начальник управління освіти.







Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp