Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородська «Батьківщина» відреагувала на «вибрик» Тимошенко (ЗАЯВА)

11 травня 2014 р., 11:13

Партійці обурені, що ними призначили керувати того, проти кого вони боролися


Заява
Ужгородської міської організації партії ВО «Батьківщина»
щодо призначення Андрія Погорєлова
керівником Ужгородського виборчого штабу
кандидата в президенти Юлії Тимошенко

Останніми днями громадськість краю жваво обговорює факт призначення Андрія Погорєлова керівником Ужгородського виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а представники ЗМІ звертаються до активістів та депутатів від «Батьківщини» з пропозиціями прокоментувати, чому за кілька тижнів до виборів відбулася заміна керівника виборчої кампанії в обласному центрі Закарпаття?

З огляду на ситуацію, що склалася, міська організація партії ВО «Батьківщина» не може зберігати мовчання та вдавати, що нічого надзвичайного не відбулося.

Відтак вважаємо за необхідне повідомити, що призначення А. Погорєлова відбулося без будь-яких погоджень та консультацій з активом міської партійної організації. Зрештою, можна взяти до уваги той факт, що кандидат на посаду Президента сам визначає, хто має представляти його інтереси та нести відповідальність за результат виборів в місті.

Разом з тим, актив міської парторганізації ВО «Батьківщина» не вважає Андрія Погорєлова тим, хто здатен згуртувати команду та залучити нових прихильників, які підтримають на виборах Юлію Тимошенко. Радше навпаки, вважаємо, що призначення А. Погорєлова не те, що не додасть нових прихильників Юлії Тимошенко, а й призведе до втрати значної частини виборців, які вже традиційно підтримують Юлію Володимирівну. Загальновідомим є те, що депутат міської ради Андрій Погорєлов тісно співпрацював з колишньою владою, уособленням якої в Ужгороді був його батько – член Партії Регіонів та міський голова Віктор Погорєлов, якому громадськість міста та більшість депутатів висловили недовіру після перемоги Майдану.

Також маємо відзначити, що на час призначення А. Погорєлова відповідальним за вибори в Ужгороді уповноваженими особами Юлії Тимошенко та активістами партії, які залучені до виборчого процесу по 69-му виборчому округу, були здійснені всі подання осіб на членів дільничних виборчих комісій та спостерігачів, а також розгорнута масштабна агітаційна кампанія. Відтак вважаємо, що об‘єктивних причин для заміни керівника виборчої кампанії в Ужгороді не було.

Попри все, Ужгородська міська організація партії ВО «Батьківщина» закликає усіх своїх активістів та прихильників продовжувати активно брати участь у виборчій кампанії та залучати нових прихильників Юлії Тимошенко, а за собою залишаємо право дати жорстку та об‘єктивну оцінку діям усіх осіб, залучених до виборчого процесу, після його завершення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp