Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці відмовляються затримувати одного із організаторів кривавих розбірок у Мукачеві (Документ)

17 лютого 2016 р., 14:37

Сонячний суботній день у Мукачеві не віщував нічого поганого. Аж раптом у місті пролунали автоматні черги

В середині січня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив офіційні звернення міністру МВС Арсену Авакову та Генеральному прокурору України Віктору Шокіну з проханням вжити заходів щодо затримання одного з організаторів подій 11 липня 2015 року в Мукачеві Романа Стойки. Оголошений у розшук Р.Стойка знаходиться в селищі Новогродівка Донецької області на базі ДУК і видає себе за якогось комбата «Чесного».

– Від Стойки вже офіційно відхрестився «Правий сектор», усі зрозуміли, що це шахрай і самозванець, у котрого, не виключено, психічні розлади, – зазначає Г.Москаль. – Такі люди, озброєні вогнепальною зброєю, становлять небезпеку для суспільства.

Однак, судячи з відповіді Генпрокуратури, Стойку й далі не думають затримувати. Якщо учасника одного з найрезонансніших злочинів минулого року не хочуть притягнути до кримінальної відповідальності, а на мої прохання присилають формальні відписки, то що говорити про розкриття банальних злочинів, з якими щодня стикаються прості громадяни? Чи потрібні країні такі правоохоронні органи?



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp