Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий уряд Угорщини пред’явить вимоги до України стосовно Закарпаття (ВІДЕО)

11 травня 2014 р., 12:56

Угорщина не залишається осторонь життя угорців на Закарпатті. Нагадаємо, що їх у краї проживає понад 150 тисяч.

Угорський прем‘єр-міністр Віктор Орбан отримав під час інавгурації символічний подарунок від опозиції — прапор Євросоюзу. Адже під час попереднього терміну на посаді прем‘єра євроскептик Орбан замінив стяг ЄС на будівлі уряду на прапор Угорщини.

Парламент обрав Віктора Орбана на другий поспіль (і третій загалом) мандат по тому, як його консервативна партія Фідес на виборах у квітні здобула дві третини депутатських мандатів.

Угорський прем‘єр, очевидно, не згортає кампанії, і хоче розвинути успіх на виборах до Європарламенту, які відбудуться 25 травня.

Віктор Орбан, прем‘єр-міністр Угорщини: “На виборах до Європарламенту ми повинні заявити Брюсселю чітко та твердо: ми хочемо, щоб угорців поважали. Необхідно обрати політиків, які будуть здатні домогтися для угорців визнання, на яке вони заслуговують.”

Віктор Орбан заявив, що вимагатиме автономії для угорських меншин у сусідніх державах. Серед них — Україна. На Закарпатті мешкає понад 150 тисяч етнічних угорців.



Під час свого попереднього мандату Орбан надав етнічним угорцям у сусідніх країнах право на отримання громадянства Угорщини, а згодом — ще й право голосувати на виборах, яким вони вперше змогли скористатися минулого місяця.

Угорський прем‘єр також додав, що Будапешт підтримує демократичні перетворення нового українського уряду.

- З цієї миті прем‘єр-міністр отримав усі владні повноваження. Однак імена міністрів свого нового уряду він назве лише після виборів до Європарламенту. До цього моменту Угорщиною керуватиме його старий кабінет міністрів.


вадим 11.05.2014 14:01 IP: 109.115.115.37
Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp