Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Великого Березного відмовились назвати вулицю на честь загиблого на війні Героя

17 лютого 2016 р., 16:50

Обрали стару назву

У Великому Березному давно постало питання перейменування вулиці Радянської. Здається проста справа: пропонували назвати на честь загиблого бійця АТО, який жив у будинку по цій вулиці. Але мешканці були проти. Не допомагав у цій справі і селищний голова, який буцімто не хоче йти проти волі людей. Батьки ж загиблого, після відмови односельчан, назвати вулицю в загальному на честь Героїв.

Як повідомила речник ГУ НП в Закарпатській області Галина Сернівка, вулицю таки перейменували, але вирішили повернути стару назву.

"Цікавилася у наших чим закінчилися слухання про перейменування вулиці Радянської у Великому Березному... прийняли таки рішення вулицю перейменувати, але є одне але. Уявіть собі, не на честь героя Василя Наливайка, який мешкав у будинку по цій вулиці і загинув на війні за Україну і тих же березнянців, а врадили повернутися до старої назви - Загородня" - йдеться у повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp