Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура відкрила кримінальну справу на мукачівських патрульних, що збили мотоцикліста

17 лютого 2016 р., 17:32

Водій двоколісного отримав численні травми

Мукачівською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля патрульної поліції «Toyota Prius», який допустив зіткнення з мотоциклом, внаслідок чого водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження (ч.1 ст.286 КК України).

Попередньо встановлено, що 16 лютого службовий автомобіль марки «Тойота Пріус» під керуванням рядового поліції командира роти №5 батальйону управління патрульної служби Патрульної поліції в містах Ужгороді та Мукачеві, розпочавши маневр повороту ліворуч на АЗС «ОККО», не надав перевагу в русі водію мотоцикла, який рухався зі сторони с.В.Коропець у напрямку м. Мукачево на мопеді марки «Форвард» та допустив зіткнення з ним.

Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді: політравми, черепно-мозкової травми, забою грудної клітки та правого плечового суглобу, перелому лівої малогомілкової кісточки.

Санкція ч.1 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp