Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві змагатимуться службові собаки

18 лютого 2016 р., 18:42

Вже цієї весни.

Цьогоріч кінологічна спілка України виборола право проводити чемпіонат світу зі слідової роботи з собаками службових порід в нашій країні. Його буде проведено в Мукачеві з 5 по 10 квітня. Чемпіонат світу проводиться щорічно, і Україна вперше прийматиме учасників заходу. Організатори вирішили провести чемпіонат саме в Мукачеві – міська влада пообіцяла їм сприяння.


Представники кінологічної спілки провели зустріч з першим заступником міського голови Ростиславом Федівим, в ході якої обговорили організаційні заходи. Планується, що на чемпіонат завітає більше тисячі гостей з усіх куточків світу.

«Ми готові всіляко сприяти вам у проведенні заходу. Це честь для міста, що світовий чемпіонат відбудеться саме в Мукачеві. Впевнений, що гості із-за кордону отримають найкращі враження від чемпіонату і від міста», - зазначив Ростислав Федів.

Кінологічна спілка України заснована у 1990 році і є наймасовішою всеукраїнською громадською організацією, яка займається племінним розведенням і захистом чистопородних собак, і налічує більше 250 тисяч заводчиків та власників собак.

















Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp