Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За првчання внук "віддячив" бабусі смертю (ФОТО)

18 лютого 2016 р., 19:34

Тепер сидітиме за ґратами роки...

49-річний внук, образившись за постійні повчання, побив свою 95-річну бабусю. Старенька померла, й тепер мукачівцю загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

До Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть 95-річної мукачівки. Лікарі встановили, що старенька пішла з життя не з власної волі. Про це свідчили тілесні ушкодження на тілі покійної.

Як з’ясувалося, життя літньої жінки забрав її 49-річний онук. Підозрюваний спочатку не визнавав своє вини, проте пізніше зізнався у скоєному. Хоча й запевняє, що вбивати бабцю наміру не мав.

Онук проживав разом із покійною. По обіді нетверезий чоловік повернувся додому. В гості до них завітала його мати. Жінки сіли на кухні “гоститися”. Пізніше матір пішла додому, а бабця почала докоряти онуку, що той безтолковий. Мовляв, не працює, пиячить, через що від нього втекла жінка з трьома дітьми…

Нетверезий чоловік не втримався й накинувся на стареньку з кулаками. Каже, що вдарив лише кілька разів і пішов із дому. Коли ж повернувся додому, то старенька вже була мертва.

Вбивця втік з дому. Померлу матір виявила дочка, яка й зателефонувала на «швидку». Але рятувати вже не було кого…

Чоловіка правоохоронці знайшли на вулиці й доставили до відділу поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.




Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp