Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустські рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу на місцевому автовокзалі

19 лютого 2016 р., 12:41

Тут щодня збираються сотні людей

Аби навчити людей правилам пожежної безпеки, рятувальники навідуються не лише до їхніх осель, а й до місць із масовим перебуванням громадян. Зокрема, 19 лютого представники Хустського міськрайонного відділу ДСНС здійснили інформаційно-роз’яснювальну роботу на автовокзалі. Місце обрали не випадково, адже саме тут щодня збираються сотні людей, які вирушають у різні куточки області.

Насамперед рятувальники провели бесіду з керівництвом автовокзалу. Під час діалогу працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій надали поради щодо уникнення пожеж у приміщенні вокзалу. Також інспектори залишили директорові інформаційні листівки на протипожежну тематику, які в подальшому працівники установи поширять серед пасажирів.

На тему пожежної безпеки рятувальники поспілкувалися також із приватними підприємцями, що працюють на території автовокзалу. Ті уважно вислухали рекомендації представників ДСНС і запевнили, що приймуть до уваги всі їхні поради. Крім цього, хустські вогнеборці роздали листівки відвідувачам, які в той час перебували на вокзалі – загалом близько півсотні громадян. Усі вони дізналися більше про те, як можна запобігти пожежі вдома чи на роботі.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp