Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Бюджетна" комісія депутатів Ужгородської міськради вивчала роботу пологового будинку

20 лютого 2016 р., 12:42

Спостерыгали за робочим процесом

Депутати Ужгородської міськради, які входять до комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування ознайомилися з роботою міського пологового будинку.

Вивчали весь комплекс надання медичної допомоги, який надає заклад, подивилися діагностичне обладнання, лабораторію, палати для партнерських пологів, операційну, блок, де готують їжу.

Не залишило депутатів байдужими відділення для недоношених діток. Кожна доба боротьби за маленьке життя тут обходиться в чималу суму, але значне досягнення Ужгорода, що вже кілька років є можливість забезпечувати препарати для розкриття легенів і батьки не постають перед дилемою, де взяти десятки тисяч гривень на кожну ампулу ліків.

Особливу увагу приділили придбанню за бюджетні кошти обладнання для стерилізаційного відділення Ужгородського міського пологового будинку. Потрібно купити мийно-автоматичну термодезинфекційну машину та ультразвукову мийку. Питання про це виноситься на найближче сесійне засідання міськради. Головний лікар пологового Олег Онопко докладно пояснив, що цей комплекс украй потрібен закладу, адже ідеться про безпеку для життя і здоров'я жінок, новонароджених діток, а також медичного персоналу. Депутати дійшли однозначного висновку, що потрібно підтримати придбання такого обладнання для потреб міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp