Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець опинився під колесами авто

20 лютого 2016 р., 20:30

Наразі чоловік - у лікарні.

У с.Голубине 68-річний водій автомобіля «Тойота Венза» скоїв наїзд на пішохода. З травмами та переломами 46-річного потерпілого госпіталізовано до Свалявської лікарні.

19 лютого близько 23:00 в селі Голубине, що на Свалявщині, водій автомобіля «Тойота Венза», 68-літній свалявець, рухаючись в напрямкум.Сваляви, наїхав на пішохода, який рухався в попутному напрямку.

46-річного мешканця с.Голубине з численними переломами та травмами доставлено до реанімаційного відділення Свалявської лікарні.


Правоохоронці встановлюють всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди. Як показала експертиза, винуватець ДТП був тверезий. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Свалявського відділення поліції.

Відомості за фактом ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого статтею 286 ККУ(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).










Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp