Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці - про охорону від непроханих гостей (ФОТО)

22 лютого 2016 р., 08:40

Як вберегтися від квартирної крадіжки.

Квартирна крадіжка -це розповсюджений вид злочину, від якого, на жаль, ніхто не застрахований. Проте, як показує практика, жителі сподіваються на щасливий випадок. Покидаючи домівку без захисту, повертаючись додому нерідко застають квартиру спустошеною - в ній вже побував злодій.


 

Завжди було цікаво, до яких методів вдаються громадяни заради захисту своєї оселі? Наскільки дорожать безпекою своєї домівки? З цими питаннями ми звернулись до ужгородців, і ось що вони нам розповіли.

Пан Юрій:

- Знаю, що квартирні крадіжки не рідкість в області.

Проте на запитання «Як ви оберігаєте своє помешкання?» відповідає:

– Ніяк... А що в мене красти? Пенсія 1200 гривень, заощаджень немає, золота теж…

Пан Олег:

- Ми особливо не оберігаємось, в нас не було таких випадків, щоб крадіжки ставались. Щоправда, я живу в гуртожитку де є комендант, тому сподіваємось на порядність співмешканців.

Пані Ольга:

- Обов’язково перед виходом з дому зачиняю всі вікна, двері. Минулого року ми придбали броньовані двері з кількома замками. Після роботи намагаюся не затримуватись, аби квартира довго не пустувала. Трохи страшно, адже в нашому будинку був випадок проникнення.

Пані Олена:

- Звичайно розумію, що такий вид злочину один з найпоширеніших, проте ніяк не оберігаюсь. Ну, банально: двері замкнути, вікна - це звичайно. Хоча користуємося, як то кажуть , замками чесних людей.

Ілля Юрійович:

- Маю 4-ри замки на вхідних дверях. Також минулого року обладнав помешкання охоронною сигналізацією та поставив помешкання на пульт централізованого спостереження поліції охорони. Іншого виходу нема. На жаль питання убезпечення квартири дуже актуальне, особливо за останній період. Просто жах: в нашому будинку по Набережній уже дві квартири обікрали! Проблема велика.

На жаль, як показує практика, жителі здебільшого вчаться на своїх помилках. Серед кількох десятків опитаних жителів Ужгорода 80% на запитання «Як ви оберігаєте своє помешкання?» відповіли банально просто:«Ніяк». І тільки двоє жителів справді хвилюються про безпеку свого майна, й в обох випадках ужгородці знають про цей вид злочину не з преси чи то чуток.

Управління поліції охорони в Закарпатській області закликає жителів області не нехтувати безпекою свого майна! А тим, хто серйозно думає як убезпечити своє помешкання нагадуємо, що з 15 лютого стартувала акція «Квартира під охорону 2016». До кінця зими, всім, хто забажає охороняти своє житло за допомогою поліцейських охорони – знижка 50%!


За довідками звертайтесь за телефонами:

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар


0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф

0-990-502-220 – для абонентів МТС

Дзвінки здійснюються згідно тарифів операторів.

Номер «гарячої» лінії поліції охорони – 0-800-502-220 (безкоштовно).















p":14L�?�
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp