Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі військові обстріляли будинок мирних жителів

22 лютого 2016 р., 15:54

У Трьохізбенці стався конфлікт між солдатами ЗСУ і місцевою мешканкою.

У Трьохізбенці Луганськлї області бійці Збройних сил України обстріляли будинок мирної мешканки з автоматичної зброї і ручного гранатомета. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речник поліції області Тетяна Погукай.

Зокрема, в Новоайдарський відділ поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що 20 лютого о 22:30 невідомі особи в камуфляжній одязі обстріляли будинок, в якому проживає її донька.

"Встановлено, що за місцем проживання жінки стався конфлікт між військовослужбовцями ЗСУ. В ході конфлікту двоє військовослужбовців здійснили кілька пострілів з автоматичної зброї і два постріли з ручного гранатомета в будівлю, в результаті чого будинок був пошкоджений. В ході інциденту ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальну справу за статтями "хуліганство" і "умисне пошкодження майна". Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваних.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp