Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція - про ужгородського лікаря-хабарника (ФОТО)

22 лютого 2016 р., 19:33

За гроші він хотів видати довідку про інвалідність.

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття на гарячому взяли головного лікаря. Той хотів 700 доларів неправомірної винагороди за довідку про інвалідність. Посадовцю загрожує від 8 до 12 років позбавленням волі. 22 лютого о 13.30 працівники Управління захисту економіки в Закарпатській області, спільно з прокуратурою області, затримали на хабарі головного лікаря Обласного центру медико-соціальної експертизи Закарпатської області. 

 

Медик отримав частину грошових коштів у розмірі 100 доларів США із попередньо обумовленої суми 700 доларів за сприяння у встановленні 2-ї групи інвалідності. Грошові кошти вилучені. Проводяться першочергові слідчі дії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 
Управління захисту економіки в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp