Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді спалили вісім контейнерів для сміття (Фото)

23 лютого 2016 р., 15:45

За десять днів

Поліція займеться вандалами, які підпалюють у місті сміттєві контейнери. З відповідною заявою до правоохоронних органів звернулися представники обслуговуючої організації - фірми АВЕ. За словами директора ТОВ "АВЕ-Ужгород" Наталії Якубик, лише за останні 10 днів підпалили 8 таких контейнерів - два на проспекті Свободи, три по вулиці Швабській, два по вулиці Академіка Корольова та один - по вулиці Генерала Свободи.

Про це повідомляє Ужгородська міськрада.

Списати на необережне поводження з вогнем ці факти не можна, каже Наталія Володимирівна. Від кинутого недопалка сміття не може загорітися. Так, у спекотну погоду може статися займання. Однак про збіг чи випадковість можна говорити, коли йдеться про один-два факти. Очевидно, що така кількість загорань за короткий період випадковістю бути не може, тим більше, що й погодні умови відповідні - дощі практично не припиняються.

{g}

Зараз справа за правоохоронцями, які повинні встановити особи зловмисників та з'ясувати, з якою метою вони це робили.

Міська влада, зі свого боку, просить ужгородців бути свідомими громадянами. Усі ми хочемо жити у гарному охайному місті. Однак для цього треба для початку хоча б перестати смітити на вулиці, ламати лавочки, нищити дерева і квіти, руйнувати ті ж сміттєві баки. Ніхто не прийде нам наводити порядок - це можемо зробити тільки ми самі.


Ваня 23.02.2016 19:46 IP: 40.7.207.82
От такий у нас народ, кіть не згниє то згорить!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp