Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді з поважним ювілеєм привітали заслуженого юриста України (Фото)

23 лютого 2016 р., 16:37

70 років!

Сьогодні, своє 70-річчя святкує заслужений юрист України, кандидат юридичних наук, професор Василь Георгійович Фазикош.

Привітати ювіляра прийшло чимало гостей, серед них не тільки студенти та викладачі Ужгородського національного університету, а й юридична еліта нашого краю: представники органів юстиції, судової влади, поліції, прокуратури та інших правоохоронних структур, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Очільники судових установ нашого краю Віталій Дроботя, Павло Щербан, Олексій Шешеня, Олег Васьковський та Віктор Данко також відвідали свято. Більш того, судді апеляційного суду Закарпатської області вітали ювіляра не тільки як видатного науковця, а й як свого колегу. В минулому, Василь Георгійович був заступником голови обласного суду (нині апеляційний суд Закарпатської області).



Разом з тим, керівництво Ужгородського міськрайонного суду в особі Віктора Данко у вітальному слові зазначив: «Протягом довгих років професійної діяльності, Василь Георгійович, виховує цілу плеяду юристів як теоретиків, так і практиків, чимало з яких наразі є працівниками Ужгородського міськрайонного суду».

«Відомо, що теорія без практики сліпа, а практика без теорії - німа, тому в своїй професійній діяльності я часто звертаюся до знань, отриманих в університетські роки в улюбленого викладача та найкращого цивіліста області» - ділиться враженнями колишня студентка професора, суддя Ужгородського міськрайонного суду Оксана Світлик.

До слова, більшість працівників Ужгородського міськрайонного суду, серед яких і представники Феміди, отримали ґрунтовні теоретичні знання в цивільному праві саме від професора Фазикоша. Тож, з нагоди свята, вітаємо ювіляра та бажаємо довгих років життя й нових звершень на професійній ниві.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp