Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині маленький хлопчик та його відчайдушний рятівник потрапили під колеса авто (Відео)

23 лютого 2016 р., 19:08

Від сильного удару обох відкнилуло на узбіччя дороги

Днями в Youtube з’явився відеоролик з камери спостереження про ДТП, яка сталася минулої п’ятниці, 19 лютого, на автотрасі «Мукачево-Рогатин» у селі Грушово на Тячівщині.

На відео видно, як дитина раптом починає перебігати проїжджу частину. Хлопчика намагається наздогнати дорослий, але це в нього не виходить – обох збиває автомобіль і відкидає на узбіччя. Водій зупиняє авто і кидається до потерпілих. Навздогін біжить жінка – мати хлопчика.

Як вдалося з’ясувати, потерпілі внаслідок ДТП, на диво, відбулися легким переляком, - повідомляє Тячів.

Постраждалий у ДТП 30-річний мешканець с.Грушово Іван Пітух, який кинувся рятувати дитину, розповів, що ця подія сталася біля його будівлі по вул.Леніна, де він торгує різним крамом. Місцева мешканка з сином саме приїхали, щоб купити у нього комбікорм. Як раптом хлопчик ні з того ні з сього побіг просто через дорогу.

– Я знаю цю сім’ю. Вони приїхали купити в мене комбікорм. Своє авто залишили праворуч на трасі. Раптом хлопчик ні з того ні з сього почав бігти просто на дорогу. Побачивши, що назустріч йому їде авто, я хотів перебігти трасу з ним, проскочити, аби пронесло, бо не хотілося, щоби 4-річну дитину збила машина. У той момент я не думав про наслідки, а лише зробив, як вважав за потрібне. Не було часу розраховувати свої сили, а дитину залишати теж був не варіант. Шофер у цій ситуації не винуватий, адже дитина вибігла, і він просто не міг нічого зробити. Потім приїхала «швидка», мене забрали в Тячівську райлікарню. Там мені зробили МРТ – і порядок, все нормально. Лиш Богу треба дякувати за те, що всі залишилися живі і здорові, – каже Іван Пітух.



Наталія Маджара

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp