Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець втік з місця аварії через страх

12 травня 2014 р., 12:00

Потерпіла наразі у лікарні.

Державтоінспектори за гарячими слідами знайшли водія, який збив жінку автомобілем на вулиці Минайській в Ужгороді. Та замість того, щоб надавти їй допомоги чи викликати швидку, з місця наїзду зник. 

По телефону «102» в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря міської лікарні про те, що до них було доставлено 32-річну місцеву жительку з тілеснимми ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. Під час медичного огляду було виявлено тілесні ушкодження у вигляді перелому стегнової кістки. 

Міліціонери відразу прибули до лікарні на розмову з потерпілою. З’ясувалося, що дані тілесні ушкодження жінка отримала внаслідок наїзду на неї невстановленого автомобіля по вулиці Минайській в Ужгороді, коли жінка переходила проїжджу частину дороги. Водій автівки з місця пригоди зник, допомогу потерпілій не надав. Менше доби знадобилося працівникам відділення ДАІ з обслуговування міста Ужгорода, щоб розшукати 41-річного жителя Ужгородського району та його автомобіль «Дачія Логан». 

При огляді транспортного засобу працівники ДАІ виявили пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. На питання правоохоронців, чому останній не надав потерпілій допомогу, водій пояснив, що злякався. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Шановні водії! Не залишайте напризволяще потерпілих та не зникайте з місця пригоди. Відразу викличте швидку медичну допомогу, цим ви можете врятувати людське життя. Нагадаємо, що кожного водія, який покинув місце дорожньо-транспортної пригоди, рано чи пізно все одно буде знайдено та притягнуто до відповідальності, однак в такому разі вона буде набагато суворіша. 
Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp