Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті міліціонери зупинили "лівий" вантаж (ФОТО)

12 травня 2014 р., 13:01

Порушникам не вдалося зійснити задумане.

 

Водії намагались перевезти «лівий» вантаж під покровом ночі, але попалися міліцейському наряду. У селі Заріччя Іршавського району правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль марки КАМАЗ під керуванням 28-річного мешканця цього села, який перевозив дрова породи бук вагою близько 10 м. куб. Документи на вантаж викликали в правоохоронців сумнів. 

Майже через годину у центрі м.Іршава правоохоронці зупинили автомобіль марки ЗІЛ-131, який також перевозив близько 7 кубометрів деревини бука. 32-річний водій, мешканець с.Брід, взагалі не мав документів на вантаж. 

Як повідомив начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, обидва факти перевезення деревини внесено до Єдиного обліку, транспортні засоби із вантажем доставлено на штрафмайданчик Іршавського райвідділу. Триває перевірка, у ході якої буде встановлено законність перевезення лісу.
 Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp