Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яний священик гасав дорогами Свалявщини

25 лютого 2016 р., 13:51

А що йому земні закони?

Неординарна пригода трапилася вчора на Свалявщині. У сільському барі відпочивав місцевий 45-річний чоловік. Вживав спиртні напої, а потім спокійно сів за кермо свого мікроавтобуса «Фольксваген». Ще більше обурює те, що пияком виявився священик, який має парафію в одному з сіл на Перечинщині… А за кермо в нетверезому стані він сів на очах у працівників групи швидкого реагування, яка прибула на місце пригоди. Мовляв, і що ви мені зробите?!

Дорогою нетверезого священнослужителя затримали. На нього складено адмінпротокол за ст.130 КУпАП (керування ТЗ у стані алкогольного сп’яніння).

До слова, у Свалявській поліції діють дві групи швидкого реагування: одна в напрямку с.Поляна, інша – в с.Керецьки. З часу введення в дію ГШР в районі активізувалася робота з розкриття й профілактики злочинів, а сама поліція стала ближчою до народу. Адже людям не доводиться чекати, доки правоохоронці прибудуть на виклик аж зі Сваляви.



Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp