Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим закінчилося цьогорічне декларування на Іршавщині?

12 травня 2014 р., 14:49

Задекларувало доходи 450 жителів району.

За результатами цього річної деклараційної кампанії до ДПІ в Іршавському районі декларації про майновий стан і доходи подали близько 450 жителів району. Всього за підсумками деклараційної кампанії платники задекларували загального доходу на суму 6 млн. 474 тис. грн. З цієї суму до бюджету перераховано майже 129 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

 – Кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році закінчилась 30 квітня 2014 року. Протягом чотирьох місяців громадяни мали змогу подати до інспекції декларацію про доходи. У нас в центрі обслуговування створені умови для того, щоб громадяни з мінімальною затратою зусиль та часу виконали конституційний обов’язок – задекларували свої доходи, – зауважила Світлана Муха, начальник Іршавської ДПІ. За її словами, традиційно з метою популяризації деклараційної кампанії працівниками ДПІ в Іршавському районі проводилась широкомасштабна роз’яснювальна робота: на тематичних та загальних семінарах, висвітлення в засобах масової інформації та в мережі Інтернет, на офіційних веб-сайтах Іршавської РДА, Іршавської районної ради та Іршавської міської ради. 

Також цьогоріч працівники відділу обслуговування та інформаційно-комунікаційного супроводження розповсюджували брошури з наглядною інформацією щодо порядку заповнення та подання декларацій про майновий стан і доходи та буклети з тематичною назвою: «Я декларую свої доходи, тобі Україно!”, «Декларування доходів громадян», в яких коротко та змістовно наведено необхідну для громадян деклараційну інформацію. 
За матеріалами ДПІ в Іршавському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp