Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські патріоти - про блокаду доріг

26 лютого 2016 р., 16:29

"КРОТОН" осторонь не залишився.

Наша організація стоїть на захисті інтересів закарпатців всіх національностей та віросповідань. Ми переконані, що так звана «Ведмежа блокада» транзиту російських вантажівок через наше Закарпаття є провокацією українських націоналістів, яких в Закарпатті зовсім мало і вони не мають підстав діяти не лише від імені народу України, але й від імені жителів Закарпаття.


Блокада «ведмежатниками» російських вантажівок вдарила по бюджету не Росії, а, в першу чергу, по тисячам закарпатських родин, годувальники яких заробляють на життя з вантажних автомобільних перевезень.

Ми просимо владу області пояснити, згідно з якими законами здійснюється блокування доріг представниками українських націоналістичних організацій і чому влада допускає подібні акції.

Просимо також оприлюднити статистичні дані щодо кількості перевізників в області і можливі втрати закарпатців від блокади.

Також просимо провести соціологічне опитування серед закарпатців щодо підтримки блокування «ведмежатниками» закарпатських доріг.

Перед законом повинні бути рівні всі, анархія та самодіяльність провокаторів-націоналістів повинна бути припинена, як така, що шкодить інтересам закарпатців.

Ми закарпатці і гордимося цим!

Нагадаємо, що про це висловилися і координатори Всеукраїнської блокади у заяві.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp