Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хустянин зберігав вдома цілий арсенал зброї (Фото)

27 лютого 2016 р., 11:49

Все зібрав у хаті й поїхав за кордон

У хустських правоохоронців була достовірна інформація про те, що в 53-річного жителя с.Вільшани Хустського району можуть зберігатися крадені та інші заборонені речі. Тому правоохоронці здійснили санкціонований судом обшук в його будинку. На момент обшуку вдома чоловіка не було. Як повідомив слідчим його син, підозрюваний виїхав за кордон. Тому «віддуватися» за батька прийшлося йому.

У спальній кімнаті в двох сейфах господар зберігав цілий арсенал зброї. Один сейф був обладнаний по всім правилам зберігання зброї. У ньому зберігалася зареєстрована рушниця. А от інший сейф «порадував» поліцейських цілим арсеналом незареєстрованої зброї. Там був і мисливський карабін з прицілом, кілька пістолетів і корпуси до них, мисливська рушниця, два прилади нічного бачення, майже півсотні патронів різного калібру, ракетниці тощо.

Зброю та боєприпаси вилучено й направлено на експертизу. Навіщо хустянину знадобився такий арсенал, та де він його здобув, мають з’ясувати правоохоронці.

За даним фактом правопорушення розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp