Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні полісмени про нічну подію в Ужгороді (ФОТО)

28 лютого 2016 р., 14:36

Розповіли що і як було.

Близько 02:00 ночі екіпаж патрульних проїжджаючи по вулиці Минайській в Ужгооді помітив авто ZX AUTO CRUISER ADMIRAL, котрий стояв на пішохідному переході, неподалік гірос-будки. Патрульні зупинились біля авто, заглянули всередину, однак водія на місці не було. Біля гірос-будки вони побачили чоловіка і підійшли до нього та запитали чи він є водієм даного авто. По ознакам патрульні зрозуміли, що він в алкогольному сп'янінні. Чоловік відповів, що він не є водієм автівки та що він п'яний за кермо не сідає. Патрульні сіли в авто, однак продовжили патрулювати Минайську. Згодом патрульні помітили, що той самий чоловік сів у те авто і поїхав. Патрульні намагались зупинити водія, однак той не зупинився на вимогу та почав тікати, - інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

 

Тоді патрульні передали авто в орієнтування. Відтак почалося переслідування в якому були задіяні 3 екіпажі Водій тікав, перетнувши подвійну суцільну смугу, з вул. Минайської у бік вул. Джамбула. З Джамбула він поїхав на вулицю Бородіна, при цьому постійно нахабно і небезпечно порушував ПДР і створював аварійно-небезпечні ситуації та ніс загрозу життю патрульних та оточуючих. Один з екіпажів побачив, що водій звернув на вул. Бородіна і прийняв рішення перегородити йому шлях з іншого боку та поїхали на Минайську, через кільце у бік с. Минай. Там патрулі згрупуватись для блокування авта та перешкодження його руху. Водій переслідуваної автівки вискочив з вулиці Бородіна та в'їхав у патрульне авто.

Своїми діями водій створював реальну небезпеку та ніс загрозу життю оточуючим та патрульним поліцейським, що давало патрульним підставу для застосування табельної вогнепальної зброї з метою пошкодження транспортного засобу, проте не довелося. Після зіткнення з екіпажем водій продовжував чинити опір та непокору. Тому патрульні витягли його з авто та поваливши на землю застосували спецзасоби.

Водій не мав при собі жодних документів. В подальшому виявилось, що авто, на якому водій тікав та спричинив ДТП йому не належало. Водієві винесли постанову за ч.1 ст. 126 та адмінпротоколи за статтями 124, 122-2, 185 та 130. Водій знаходився в стані алкогольного сп'яніння, що підтвердив драгер у присутності свідків з езультатом 2,20 проміле. Також відібрали пояснення у очевидців переслідування та зіткнення транспортних засобів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp