Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тігіпко випередив Тимошенко в президентському рейтингу

12 травня 2014 р., 17:31

Якби вибори відбулися наступної неділі, до другого туру вийшли б Порошенко і Тігіпко


Якщо б вибори президента України відбулися наступної неділі, то до другого туру вийшли б саме ці два кандидати – Петро Порошенко і Сергій Тігіпко. Про це свідчать дані всеукраїнського телефонного опитування, проведеного на замовлення ТСН компанією ГФК Юкрейн 6-8 травня.

Порошенка готові підтримати більше 40% опитаних. Другим в рейтингу телефонного опитування - виявився Сергій Тігіпко - у нього 9% відсотків. За ним - Юлія Тимошенко з результатом 8,8 %. Решта кандидатів в порядку зниження рейтингу розташувалися так - Олег Ляшко, Анатолій Гриценко, Ольга Богомолець, Добкін, Симоненко, Тягнибок і Дмитро Ярош.

Опитування проводилося на замовлення каналу 1+1 компанією ГФК Юкрейн 6-8 травня. Метод опитування: комп'ютеризовані телефонні інтерв'ю (CATI) із дзвінками на мобільні телефони.

Вибірка випадкова, репрезентативна для населення України у віці 18 років і старше за статтю, віком, розміром населеного пункту і регіону. Помилка не перевищує 3.5% для вибірки в цілому або 9.0% для одного регіону.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp