Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція пояснила, чому відпустила нелюда, що вбив собаку

29 лютого 2016 р., 09:35

Кримінальне провадження відкрите

Щодо жахливої ситуації з вбивством собаки - розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Чоловіка опитано та вилучено в нього ніж, яким саме і було вбито собаку!

Проце повідомляє Ужгородський відділ поліції.

Затримувати його у правоохоронців не було законодавчих підстав, адже згідно ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу лише при вчиненні нею злочину, за який передбачено покарання у виді позбавлення волі! Оскільки санкція ч. 1 ст. 299 ККУ передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт строком до шести місяців, його було відпущено!

Нагадаємо, що вчора в Ужгороді нелюд не очах у присутніх відрізав голову собаці, а потім розгулював з нею по району. Сьогодні зоозахисники збираються йти до міськвідділу поліції і вимагати справедливого покарання для вбивці.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp