Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Копашневі доросла жінка побила дитина, а інша тримала

29 лютого 2016 р., 12:17

Ось такі розбірки в школі

У селі Копашнево конфлікт підлітків переріс у справу поліції. Через те, що побилися діти, в школу прийшла мати одного із учасників бійки і почала кричати та давати стусанів дитині на очах у вчителів.

Про це повідомив Роман Келемен.

"Жахлива та неприємна ситуація трапилася днями в с. Копашнево. Історія розгорнулася між підлітками, які виясняли свої відносини за допомогою кулаків та сили. Можливо так все б і закінчилося, та у вияснення відношення втрутилася мама одного з хлопців. Виясняла вона ситуацію досить неприпустимим методом. Прийшовши до школи перед всім класом вона почала кричати на підлітка, та зі слів свідків бити його. Все це дійство відбувалося у присутності класного керівника, та ще одного викладача, яка є родичкою мами, що виясняла відносини. Ця викладачка, як сверджують свідки, навіть тримала хлопця, коли мама іншого давала йому стусанів" - йдеться у повідомленні.

Мама побитої дитина звернулась із заявою до поліції та керівника відділу освіти в Хустському району.

До слова, директор школи самоусунувся від вирішення проблем, а мати, що побила чужу дитину, рекомендувала забрати заяву з поліції "щоб уникнути проблем, які вони їй створять..."

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp