Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець відрубав собаці голову мачете (Фото 18+)

29 лютого 2016 р., 13:35

І після спілкування з поліцейськими відправився додому

У неділю на тел.102 надійшло повідомлення від жительки м.Ужгорода, активістки природозахисної організації. Заявниця повідомила про те, що на вул.Легоцького невідомий чоловік відрізав голову собаці.

На місце пригоди прибули поліцейські. Вони зупинили підозрілого чоловіка, який тримав у руках поліетиленовий пакет. У пакеті була… відрізана голова собаки!

Сам 27-річний чоловік перебував у стані чи то алкогольного, чи наркотичного сп’яніння. Зловмисник каже, що його вкусив на вулиці цей собака, через що він відрубав йому голову…

Від зловмисника вилучено знаряддя скоєння злочину - ніж типу мачете. Зі слів молодика, цей мачете він придбав торік на ринку в Ужгороді в невідомої особи.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.299 ч.1 Кримінального кодексу України (Жорстоке поводження з тваринами). Зловмиснику загрожує великий штраф, або арешт на строк до 6 місяців. Вилучене мачете направлено на експертизу. Якщо експертиза підтвердить, що це холодна зброя, то буде розпочато ще одне кримінальне провадження, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Нагадаємо, що небайдужих просять сьогодні прийти до міськвідділу поліції з вимогою максимального  та справделивого покарання для нелюда.

Поліція показала і мачете, яким відрубали голову собаці.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp