Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція зареєструвала звернення ужгородців про негайний арешт нелюда, що відрубав голову собаці

29 лютого 2016 р., 21:42

Під ча сзустрічі активісти та небайдужі громадяни не змогли отримати відповідь на питання, де ж тіло собаки

Сьогодні до адмінбудівлі Ужгородського відділу поліції прийшло кілька десятків небайдужих громадян, які цікавилися справою щодо жорстокого вбивства собаки, яке вчора вчинив 28-річний ужгородець. 

З активістами вийшов поспілкуватися очільник Ужгородського відділу поліції Роман Ігорович Стефанишин. Керівник розповів громадянам про розпочате кримінальне провадження, про хід досудового розслідування та запевнив, що дану справу він взяв на особистий контроль. 

У свою чергу присутні звернулися до працівників поліції із заявою, в якій просять заарештувати злочинця. Це звернення зареєстроване в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень та знаходиться на розгляді у правоохоронців, - повідомляє Ужгородський відділ поліції ГУНП в Закарпатській області.

Нагадаємо, що вчора вдень молодик на очах у людей, серед яких були і діти, відрубав голову собаці. Для цього використав один із мачете з яким розгулював по району. Після спілкування з поліцейськими, молодика відпустили...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp