Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Останній день зими став повчальним для жителів Сваляви (ФОТО)

1 березня 2016 р., 09:02

Людям нагадали про безпеку

В останній день зими, 29 лютого, свалявські рятувальники в черговий раз вирішили просвітити людей щодо правил безпеки життєдіяльності. Представники Свалявського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, обійшовши центр міста й завітавши в приватний житловий сектор на вулицю Гагаріна. Таким чином рятувальникам вдалося охопити близько півсотні громадян.

 

Поки не настала тепла погода й люди не перестали опалювати власні помешкання, актуальною залишається тема безпечного користування пічним опаленням. Відтак співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій вкотре нагадали мешканцям Сваляви, як треба встановлювати піч і доглядати за нею, аби в помешканні не сталося пожежі. Для підкріплення усної інформації громадянам роздали пізнавальні листівки.

Оскільки невдовзі люди почнуть поратися на городі, рятувальники в розмові з людьми зачепили також тему порядку дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Адже навіть через 70 років після завершення Другої світової війни закарпатська земля приховує ще чимало загрозливих «сюрпризів». Тож представники ДСНС розповіли населенню, що у випадку виявлення ВНП у жодному разі не слід чіпати підозрілий предмет або розбирати його. Натомість треба огородити небезпечне місце й повідомити про знахідку до Служби порятунку «101».





























У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp