Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська АЗС має найгірше пальне в Україні

1 березня 2016 р., 12:02

Воно не відповідає нормам...

Держпродспоживслужба заявляє про невідповідність нормам ДСТУ дизельного палива, проби якого були відібрані інспекторами відомства на АЗС "Укрнафти", "БРСМ-Нафти" і "ОККО"."Відхилення від норм ДСТУ показали дослідження ДТ на АЗС "ОККО" (Закарпатська обл.), бензину А-95 на АЗС "Оріон" і А-92 на АЗС "24 Плюс" (Чернігівська обл.), ДП "Евро" на АЗС "Укрнафта" (Київ, мережа оскаржить результати в судовому порядку), бензину А-95, А-92 і ДТ на АЗС "БРСМ-Нафта" (Київська обл.), бензину А-92 на АЗС Marshal", - повідомила прес-служба відомства.За даними служби, зараз розраховується розмір штрафів за продаж неякісного палива – він становить 300% вартості партії товару.

У компанії "ОККО", втім, уже заявили, що інформація про виявлення неякісного дизеля на АЗС мережі не відповідає дійсності."Інформація не відповідає дійсності, носить замовний характер і є реакцією конкурентів на активну позицію компанії в боротьбі з контрабандою та контрафактом на українському паливному ринку", – підкреслюється в заяві прес-служби ", - пише  Інтерфакс-Україна.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp