Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатській поліції гостюють представники Місії Євросоюзу (ФОТО)

1 березня 2016 р., 13:55

Зустріч з керівництвом відбулася в Ужгороді.

В Ужгороді відбулася зустріч очільника Закарпатської поліції Сергія Князєва з делегацією Місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.


Делегація від Консультативної місії ЄС складалася з голови відділу регіонального співробітництва УдоМоллера, фахівця відділу регіонального співробітництва та голови команди Фелікса Гаутша, радника ізпитань стратегічних комунікацій Тійта Матсулевича, стратегічного радника із публічного наглядуКонрада Вудтке та фахівця відділу регіонального співробітництва Йохіма Петерса у супроводіасистентів відділу регіонального співробітництва КМЄС Ганни Стрілецької та Марини Будник.


Поважні гості цікавилися роботою поліції Закарпаття, зокрема взаємодією поліцейських із новимипатрульними. А ще їх цікавила робота дільничних інспекторів поліції.

Як розповів гостям полковник Князєв, зараз таких дільничних пунктів є 15, а до реформування міліціїїх було 12. Найближчим часом на Закарпатті планується відкрити 59 пунктів дільничних інспекторів, де постійно перебуватимуть поліцейські.

Сергій Князєв також розповів про роботу новостворених груп швидкого реагування (ГШР). Зараз вобласті діють 37 таких груп, невдовзі запрацюють ще 22. Загалом у 59 ГШР чергуватимуть 189поліцейських. Запровадження ГШРів у районах краю радо вітають практично всі голови сільських таселищних рад.

Учасники євроделегації цікавилися й роботою кол-центру. Зі слів очільника поліції краю, плануєтьсястворити в області єдиний об’єднаний кол-центр.

Цікавилися гості і тим, які корисні тренінги потрібні для удосконалення діяльності роботиполіцейських. Очільник поліції Закарпаття пояснив, що найперше це стосується тренінгів з комунікаціїполіції та населення.

Одним із питань учасників делегації був опис загальної криміногенної ситуації в краї. ПолковникКнязєв запевнив, що вона на Закарпатті набагато спокійніша, ніж в інших регіонах України. Більшістьзлочинів, які в нас скоюються, дріб’язкові. Одним із проблемних питань в краї є контрабанда цигарок та нелегальна міграція. Проте контрабанду на вантажівках та залізничних дорогах вже вдалосяприпинити.

{g}

У свою чергу гості розповіли, що вони відвідали вже багато областей України, і їх приємно вразиласпівпраця поліції. На що очільник закарпатської поліції запевнив, що наш регіон досить плідновзаємодіє з іншими регіонами України.

Гості подякували за цікаву й інформативну розмову. Адже метою їхнього візиту, запевнили, єз’ясування реального стану речей і допомога Україні в покращенні роботи поліцейських. В чомуочільник поліції Закарпаття їм посприяв.

Далі консультативна Місія Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україніпланує організувати зустрічі з керівниками різних служб поліції, зокрема превентивної діяльності,слідства та кримінальної поліції, кадрового, фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, атакож із патрульними поліцейськими та територіальним органом з надання сервісних послуг МВСУкраїни.


Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp