Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зброя, якою вбили собаку в Ужгороді - не холодна, - речник міськвідділу поліції

1 березня 2016 р., 16:30

Такі от стали відомі деталі...

Про таке сьогодні під час спілкування із зоозахисниками та мешканцями Ужгорода, що повторно навідалися до міськвідділу міліції, повідомила речник відомства Ганна Дан.У ході розмови з ужгородцями, що знову прийшли до міськвідділу міліції, аби проконтролювати розвиток ситуації довкола жахливого випадку із привселюдним убивством пса білим днем в Ужгороді, речниця міліції Ганна Дан усно повідомила, що за результатом експертизи мачете, належне убивці, не визначно холодною зброєю.

Про це Закарпаття онлайн повідомляють присутні на зустрічі зоозахисники.

Зі слів прес-секретаря, письмове заключнння буде готове трохи згодом і бажаючі зможуть з ним детально ознайомитися.

Крім того, Ганна Дан повідомила, що сам убивця наразі перебуває у міськвідділі міліції, де дає пояснення стосовно власної поведінки.

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у неділю, 28 лютого, в Ужгороді чоловік відрізав голову собаці на очах у людей. Відтак, з відрізаною собачою головою та ножами ходив поміж натовпом. На місце події зоозахисники викликали поліцію.

Тіло собаки правоохоронці викинули на смітник, а чоловіка в міліції опитали і відпустили, зауваживши, що вбивця "перебував у стані чи то алкогольного, чи наркотичного сп’яніння".

При цьому, мачете, яким неадекват відрізав псові голову, відправили на експертизу, паралельно звернушись до медзакладів з уточненням, чи не перебуває вбивця на обілку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp