Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться вечір класичної музики

2 березня 2016 р., 13:54

Запрошуємо на відпочинок для душі

6 березня о 18:00 в Мистецькому центрі “Галерея ІЛЬКО” відбудеться вечір класичної музики “AD LIBITUM”.

В концерті звучатиме музика відомих композиторів: Bach – Gouno, Marcello, Mendelssohn, Elgar, Piazzolla та інших, які зачарують слухачів своїм звучанням. Під музику танго концерт супроводжуватиме танцювальна пара в складі Галини Сакалош та Іштвана Кекерченя, - повідомляє Вівсянка.

Діана Гавата — вiолончель. Лауреат мiжнародних конкурсiв у Нiмеччині, Польщі, Францii та України. Випускниця Львівського Вищого Музичного Інституту у професора Шпіцера Є.Е. Концертує в країнах Європи, Південної Америки, Арабських Єміратах та Китаю.

{g}

Сюзанна Касо — фортепіано. Є випускником Національної музичної академії України, де навчалася у заслуженого артиста України проф. Валерій Козлова. Потім вона продовжила навчання в Королівському Північному коледжі музики під керівництвом відомого британського піаніста Грехема Скотта. Міжнародні успіхи і виступи — це перемога у XVI премія за виступи Стефано Marizza в жовтні 2012 року в Трієсті, Італія, виступи Бріджуотер «Роздуми про Дебюссі”, перший приз у міжнародному конкурсі піаністів А. Затіна та Гран-прі у міжнародному конкурсі в Україні Надії XXI століття, та багато інших перемог та виступів. Протягом виконавської кар’єри Сюзанна співпрацювала з багатьма провідними оркестрами в Україні. Майбутні зобов’язання включають сольні концертні виступи по всій Великобританії, Центральній та Східній Європі.

Вхід: 70 грн.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp