Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада Ужгорода поїде до Словаччини, аби перейняти досвід у колег (ФОТО)

3 березня 2016 р., 11:40

Стоосується візит приведення містобудівної документації у відповідність до вимог чинного законодавства

Вчора відбулася робоча зустріч міського голови Богдана Андріїва та першого заступника Іштвана Цапа з головним архітектором м. Кошице Петронелою Кірайовою. У заході взяли також участь архітектори Петро Сарваш, Максим Тулай, керівники ГО "Форза" Леся Лойко та Наталія Волошин.

 

У ході зустрічі Петронела Кірайова поінформувала учасників щодо містобудівної документації м. Кошице, її складових, процесу підготовки внесення коригувань. Головний архітектор, зокрема, розповіла, що на теперішній час у другому за величиною місті Словаччини діє Генплан від 1974 року, в який вносилися зміни в 1986 році. Наразі йде активна робота з розробки нового Генерального плану.

З огляду на те, що ужгородською владою ведеться активна робота щодо приведення містобудівної документації у відповідність до вимог чинного законодавства, було досягнуто домовленості зі словацькими партнерами щодо візиту представників керівництва Ужгорода в м. Кошице з метою обміну досвідом стосовно вирішення проблемних питань у зазначеній сфері.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp