Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Єврокар" запускає виробництво нових автівок

3 березня 2016 р., 12:50

з сучасним дигуном.

У п’ятницю, 4 березня о 09.45 (виїзд від готелю «Ужгород») відбудеться виїзний прес-тур Ужгородського прес-клубу на завод «Єврокар», де цього дня буде розпочато виробництво нового SKODA SUPERB B8 у версії 4х4 та SKODA Octavia з сучасним дизельним двигуном.

Офіційну церемонію запуску виробництва відвідають керівництво ПрАТ «Єврокар» та представники ŠKODA AUTO. Серед запрошених керівники Закарпатської області, Почесний консул Чеської республіки в Ужгороді Отто Ковчар, керівники найбільших промислових підприємств краю.

В середині 2015 року завдяки новому ŠKODA Superb, ŠKODA вступила в нову еру бренду. Його емоційний зовнішній вигляд, ультрасучасні технології і неперевершений просторий інтер'єр вражають клієнтів і, а також отримують найвищі оцінки експертів і преси.

Завдяки приводу 4×4 ŠKODA поєднує нові виняткові атрибути Superb з усіма можливими перевагами, які може запропонувати повно приводний автомобіль.

Поєднання потужних двигунів і повного приводу, яке засноване на електронному управлінні багатодискового зчеплення, забезпечує чудові ходові характеристики і широкий вибір опцій для використання. Флагман ŠKODA, новий ŠKODA Superb доступний із наступними двигунами: 2.0 TSI / 206 kW і 2.0 TDI / 140 kW, що найкраще поєднуються з автоматичною КП DSG.


На сьогодні всі моделі Skoda 4×4 обладнані передовими системами повного приводу, що працюють на основі електронно-керованого багатодискового зчеплення. Система повного приводу повністю знаходиться під точним і швидким електронним управлінням. Контролер постійно обчислює ідеальний розподіл потужності між передньою і задньою осями. Тому втрата тяги є практично неможливою. Під час руху накатом або при низькому навантаженні, рух здійснюється через передню вісь, що дозволяє економити паливо. Відтак, всі повно приводні автомобілі забезпечують збільшення рівня безпеки і комфорту.



Крім запропонованої версії ŠKODA Superb 4х4 «Єврокар» запускає дизельну версію ŠKODA Octavia A7 з екологічно чистим двигуном Euro 5 2,0/110 kW TDI, що забезпечує високоекономічний рівень споживання палива (від 3,7 л\100 км в позаміському до 5,9 л\100 км в міському циклі).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp