Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"10 першочергових кроків влади, щоб зробити місто кращим"

3 березня 2016 р., 16:00

Такий конкурс в Ужгороді започаткували студенти.

Сьогодні відбулась зустріч заступників міського голови Іштвана Цапа та Олександра Білака з головою студентського профкому УжНУ Ростиславом Головчанським та головою студради УжНУ Олександром Варшавою.

Учасники зустрічі погодили умови студентського конкурсу "Десять першочергових кроків влади, щоб зробити місто кращим" та склад конкурсної комісії. Співголовами комісії, яка визначатиме переможців, погоджено Олександра Білака та Ростислава Головчанського. У ході зустрічі прийнято також рішення щодо відновлення діяльності молодіжної ради при Ужгородській міській раді.

Нагадаємо, на необхідності залучення активної молоді до реалізації державної політики, напрацювання важливих для життєдіяльності міста документів та рішень йшлося під час зустрічі Іштвана Цапа з Ростиславом Головчанським та Олександром Варшавою, яка відбулася днями.

Лідери університетського студентства, зокрема, схвалили ініціативу міського голови Богдана Андріїва щодо проведення серед студентів УжНУ конкурсу, який буде проведено у контексті початку роботи над опрацюванням Стратегії розвитку Ужгорода.
























Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp