Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться "Обласний форум взаємодії"

4 березня 2016 р., 09:53

У рамках Всеукраїнської екологічної акції "Зробимо Україну чистою разом!"


В рамках Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!» 4 березня в Ужгороді, мала зала ОДА.

Програма форуму передбачає проведення круглого столу щодо обговорення проблем екології, вона складається з трьох блоків: 1- обговорення між представниками бізнесу та громадських організацій, 2- обговорення між представниками громадських організацій, студентського та учнівського самоврядування, 3- тренінг для команди організаторів «Зроби Україну чистою разом» в Ужгороді.

До нас завітає представник «Let’s Do It! Ukraine», Програму підтримує перша леді країни - Марина Порошенко та ряд знаменитостей, яким не байдужий стан навколишнього середовища.

Усього заплановано 24 обласні форуми, до яких буде залучено від 2280 до 5500 якісних учасників: молодіжних лідерів, експертів, ЗМІ, бізнес та представників громадських організацій і органів державної влади задля досягнення єдиних цілей.

Довідково: Акція «Зробимо Україну чистою разом!» є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

Нашою метою є виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом об’єднання громадського, комерційного та державного сектору для вирішення питань поводження з відходами.

В проекті беруть участь громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності.

Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним проектом. Це соціальний проект, який проводиться винятково на громадських засадах.

У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» пройде 23 квітня з 10.00 до 20.00 у форматі «Свята чистоти» та об’єднає цілу країну.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp