Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопським прикордонникам щастить на контрабандистів (Фото)

4 березня 2016 р., 11:09

Товару вилучили немало

Протягом доби прикордонники Чопського загону спільно із працівниками митниці запобігли декільком спробам незаконного переміщення через державний кордон контрабандних товарів.

Так, учора прикордонники відділу «Тиса» під час здійснення перевірочних заходів двічі виявляли у конструктивних особливостях автомобілів приховані тютюнові вироби, які намагалися доправити до сусідньої Угорщини. У першому випадку, громадянин України обладнав тайник у панелі приладів автомобіля «Ford». Проте під час проходження прикордонно-митного контролю спрацювала службова собака Діна, яка натренована на пошук тютюнових виробів, що і дозволило правоохоронцям виявити понад 300 пачок цигарок. В іншому випадку порушника, водія автівки «Suzuki», видала схвильована поведінка. Як результат, під обшивкою дверей та в порожнині над заднім правим колесом автомобіля, прикордонники виявили 190 пачок цигарок різних марок. В обох випадках власники позбулись не лише цигарок, а й своїх автівок. Сума оцінки всього вилученого становить близько 200 тисяч гривень.

Також прикордонний наряд відділу «Ужгород» цього ж загону та працівники фіскальної служби в ході огляду вантажного автомобіля «Daf», виявили папір для постерів, який не був заявлений в товаросупровідних документах. Його наш співвітчизник намагався перемістити через державний кордон з приховуванням від прикордонно-митного контролю, адже в наданих документах містилися неправдиві відомості щодо кількості вантажних місць, маркування та вартості вантажу. В результаті, товар вилучено та оцінено на суму понад 500 тисяч гривень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp