Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Skoda та Yamaha в Україну не проїхали

13 травня 2014 р., 11:02

Чопські прикордонники не прогавили незаконний в’їзд транспортних засобів.

Днями співробітники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, стали на заваді незаконному ввезенню на територію України двох транспортних засобів. 

У першому випадку наш співвітчизник спробував в обхід закону ввезти до України легковик «ШКОДА» словацької реєстрації. Проте, стражі кордону володіли інформацією про можливу незаконність оборудки, а тому уникнути поглибленої перевірки авто водієві не вдалось. У підсумку проведення повної ідентифікації автомобіля, прикордонники спільно з митниками встановили, що номер кузова автомобіля не відповідає відомостям вказаним в реєстраційних документах на транспортний засіб. Ще одного «нелегала», щоправда двоколісного і в розібраному стані, інший наш земляк приховав у своєму мікроавтобусі. 

Мотоцикл YAMAHA YZF-R6 був виявлений спільними зусиллями прикордонно-митної групи серед вантажу, яким було заповнено багажний відсік автомобіля. 

Вказані транспортні засоби було вилучено встановленим порядком. Сума оцінки автомобіля склала 40 тисяч гривень, мотоцикл оцінено у 121 тисячу гривень. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp