Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині "злапали" керівника-хабарника

4 березня 2016 р., 16:42

"Золоті" водійські права

Одного з керівників навчально-виробничого комбінату викрито на хабарі 400 $ за посвідчення водія За процесуального керівництва прокуратури області, слідчим управлінням Національної поліції в Закарпатській області спільно з працівниками УЗЕ в Закарпатській області, викрито одного з керівників навчально-виробничого комбінату, який одержав від мешканки Тячівського району неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США. Вказану суму заступник директора навчального закладу зажадав за сприяння, з використанням свого службового становища, у оформленні документів про проходження закарпаткою навчання з підготовки водіїв категорії «В».

Наразі тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на документування вказаної протиправної діяльності. Керівнику навчального закладу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp