Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зі святом 8 Березня!

5 березня 2016 р., 14:55

Без вас життя не було б таким яскравим!

З року в рік із приходом весни ми відзначаємо 8 Березня - свято найкращої половини людства. Готуємось до нього, добираємо подарунки – матерям, сестрам, дружинам, доням і коханим. Та врешті-решт не знаходимо нічого кращого, ніж букет квітів і теплі слова подяки та вітання.

Тож, користуючись нагодою, з доземним поклоном дякуємо вам за вашу мудрість, терпіння, турботу і любов. Ви додаєте нам віри у власні сили, допомагаєте бути кращими, успішнішими, саме ваше благословення оберігає нас повсякчас. Тільки вам, нашим найкращим у світі українським жінкам усе під силу!

Сьогодні ви - в рядах волонтерів та воїнів АТО, де виконуєте нелегкі завдання розвідників, снайперів та польових хірургів. І за це наша вам чоловіча та синівська шана, вдячність і турбота.

Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, радості від дітей та онуків і всіх щедрот людського життя.

Нехай Господь береже вас, ваші родини та дарує мир і спокій на рідній землі!



Голова облдержадміністрації Геннадій Москаль

Голова обласної ради Михайло Рівіс


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp