Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті формуватимуть громадську раду управління лісового та мисливського господарства

7 березня 2016 р., 08:43

Відповідні збори відбудуться вже за кілька днів.

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

Повідомляємо, що за результатами перевірки документів, поданих представниками інститутів громадянського суспільства, на відповідність встановленим вимогам, ініціативною групою було складено та затверджено список кандидатів до складу Громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах (додаток №1 до протоколу №4) та список представників ІГС, яким відмовлено в участі в установчих зборах (додаток №2 до протоколу №4), - пише Закарпатськн обласне управління лісового та мисливського господарства.

Кандидатів до складу Громадської ради запрошуємо до участі в установчих зборах, проведення яких заплановано 10 березня 2016 року о 12.00 у приміщенні актового залу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, що знаходиться за адресою: м. Ужгород, вул. Собранецька, 156.

Реєстрація учасників установчих зборів для формування громадської ради при Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбуватиметься з 11 до 11.50 (у день їх проведення). Після 11.00 реєстрація учасників заходу не відбуватиметься.

Делегованим представникам ІГС, які вчасно та в повному обсязі надали необхідні документи до ініціативної групи, мати при собі паспорт.

- See more at: http://zakarpatlis.gov.ua/10-bereznya-ustanovchi-zbory-formuvatymut-hromadsku-radu-zakarpatskoho-oblasnoho-upravlinnya-lisovoho-ta-myslyvskoho-hospodarstva/#sthash.YSXPniJb.dpuf

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp