Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Героїв чекають у фітнес-центрі

7 березня 2016 р., 16:00

Аби адаптувались до життя.

Воїнам, повернувшись із зони АТО, часом важко пристосуватися до начебто звичного повсякденного життя. Саме тому в цей час їм, як ніколи, потрібна підтримка, розуміння та атмосфера, яка сприятиме якнайшвидшій реабілітації: йдеться як про фізичну, так і психологічну. Таким місцем, яке мовби повертає до життя, є фітнес-центр.

На Закарпатті тільки один із численних фітнес-клубів надає знижки учасникам АТО. Йдеться про мережу фітнес-центрів «Viper Gym», де діє спеціальна пропозиція для воїнів, котрі нині захищають нашу країну.

Учасник бойових дій під Дебальцевим, головний спеціаліст державної служби у справах ветеранів та учасників АТО Сергій Кузнєв зазаначив: «Завдяки мережі фітнес-центрів «Viper Gym, заняття спортом, які так необхідні більшості з нас, стали доступними. Ми сподіваємося, що установ, які підуть нам на зустріч – стане більше».

Так, від тепер кожен з учасників АТО матиме змогу придбати річний безлімітний абонемент у «Viper Gym» за півціни, тобто з 50-ти % знижкою. До того ж для «атошників» діятиме одноразовий 20% дисконт на будь-який з місячних абонементів.

«Ми будемо щиро раді бачити серед наших відвідувачів тих, хто сьогодні захищає країну. Сподіваємося, що тренування підуть на користь учасникам АТО, а комусь, – можливо, стануть доповненням до фізичної реабілітації», – зазначив директор мережі фітнес-центрів «Viper Gym» Василь Ябрик.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp