Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві визначили чемпіона області з футзалу

8 березня 2016 р., 12:45

Переможці представлятимуть Закарпаття на Всеукраїнському турнірі

6 березня в Мукачеві завершився чемпіонат області з футзалу серед аматорських команд. Змагання традиційно проходили у спортивній залі військової частини 128-ї гірсько-піхотної бригади.

Напередодні Міжнародного жіночого дня і чоловічий турнір видався особливим – перемогу футболісти присвячували своїм кращим половинкам., - повідомляє Мукачево.тудей.

Внаслідок жорсткої боротьби, призові місця отримали такі команди:

Першу сходинку посіла команда «Алекс» з Мукачева
Срібну нагороду здобула команда «J-J» з Виноградова
Бронзовими призерами стали представники Мукачівського району – команда «Здоров’я»

Під час нагородження команд кубками та медалями, Президент та гравець команди «Алекс» Андрій Петьовка зауважив, що без підтримки коханих половинок та матерів, будь-які спортивні досягнення чоловіків втратили б свій сенс, а перемога завжди повинна бути присвячена жінці. Також Андрій Петьовка подякував гравцям за якісну гру та волю до перемоги.

Перемога для команди «Алекс» й справді має велике значення, адже переможці чемпіонату з футзалу будуть представляти Закарпаття на Всеукраїнському турнірі з футзалу серед аматорських команд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp